Infoaften VinterSUP 04/10/2017

Kære Medlemmer

Dagene bliver langsomt kortere, temperaturen falder - ja efterår og vinter sæsonen er lige om hjørnet.

Vi i bestyrelsen vil gerne sige et stort tak til alle Jer fantastiske medlemmer - uden Jer var vi aldrig blevet til det vi er i dag. Vi er stadig en ny forening, men vi lærer hvert år nyt og i år var ingen undtagelse.

Læringen stopper aldrig og vi vil gerne lære endnu mere, blive endnu bedre SUPklub og især gerne høre om dine ønsker, ideér etc. Hvad kan SUP'R gøre bedre i forhold til din oplevelse på vandet? Vi går snart en mindre aktiv vintersæson i møde hvor vi i bestyrelsen/foreningen gerne vil arbejde på forbedringer til næste sæson. Derudover blev vi på sidste bestyrelsesmøde enige om, at vi inden vintersæsonen 2017 og forårssæsonen 2018 vil afholde en informationsaften for medlemmer og andre interesserede. Du inviteres derfor til Infoaften om vinterSUP onsdag d. 4/10 kl. 19 i Kajakklubbens klubhus på Marselisborg Havn. Under mødet vil vi fortælle lidt om hvordan vinter sæsonen kommer til at foregå og hvordan foreningen ellers fungerer. Der vil på mødet også blive præsenteret en vinterudstyrspakke, som du har mulighed for at købe. Dette vil være udstyr som bestyrelsen sammen med instruktørerne har godkendt til brug i vintersæsonen. For at forberede os bedst muligt modtager vi meget gerne emails, såfremt du har spørgsmål om foreningen, udstyr, træninger, instruktører mm.

Vi håber på, du vil sætte en aften af i SUP'Rs selskab og glæder os til at se dig onsdag d. 4/10 kl. 19 i Kajakklubbens klubhus på Marselisborg Havn.